Wiesmann med blonder

Nej, nu må hun holde op, den gamle snerpe, sagde min kone tydeligt irriteret, da jeg fortalte hende, at jeg var blevet standset ude i opgangen af fru Clausen, der klart gav udtryk for sin forargelse over, at den unge kvinde, der for nogle måneder siden flyttede ind på anden sal i den ejendom, hvor vi bor, hænger sit bryllupslingeri til tørre nede i tørrerummet i kælderen.

Fru Clausen mente, at det pågældende undertøj var alt for udfordrende til at blive hængt til skue for alle og enhver. Sådan noget kan jo sætte gang i fantasien hos de unge mænd i ejendommen, mente fru Clausen.

G-strenge

Og ja, det kan det måske nok – og såmænd også i de mere voksne mænds. Jeg har da selv bemærket de små g-strengstrusser og andet temmelig frækt lingeri, når jeg har haft et ærinde i vaskekælderen og det tilstødende tørrerum, og selvfølgelig kan det sætte gang i fantasierne, men den slags må de unge mænd nu en gang vænne sig til.

Jeg fortalte også min kone, at jeg havde afvist fru Clausen med en bemærkning om, at det måske kunne være hendes fantasi, der var lidt for livlig, for der er da mange andre beboere i vores ejendom, der hænger undertøjet til tørre i kælderen.

Min kone nævnte, at hun flere gange havde talt med Jonna, som den forholdsvis nye beboer på anden sal hedder, og hun er en særdeles sød pige, fortalte min kone.

At hun går rundt med noget temmelig sexet lingeri er jo ikke ensbetydende med, at hun på nogen måde er løs på tråden. Det er hun nemlig ikke, for hun har en fast kæreste, som i øvrigt ser ud til at være en rigtig rar fyr, og Jonna havde da også nævnt for min kone, at hun og kæresten var begyndt at lege med tanken om, at han på et tidspunkt skulle flytte ind hos hende.

I øvrigt, fortsatte min kone, hænger mit eget undertøj da også til tørre nede i kælderen, men det er der da aldrig nogen, der har nævnt noget om, selv om noget af mit lingeri da vist godt kan virke lidt udfordrende. Men alle i huset ved jo, at jeg er en ærbar, gift kvinde, og så er det nok ikke så interessant, sagde min kone lidt syrligt.

Og det er da rigtigt, at min kones undertøj ikke hører til den kedelige slags, for hun har altid sat en ære i også at se smart ud inderst inde. Hun køber det meste af sit lingeri online, og når hun sidder ved computeren for at finde noget rigtig smart, kalder hun tit på mig for at få min billigelse af det ene eller andet stykke lingeri.

Wiesmann

Så sent som i sidste uge havde hun brug for nogle nye trusser, og hun viste mig nogle ret udfordrende nogen af mærket Wiesmann, som jeg bestemt gerne ser hende i, så dem kunne jeg sagtens anbefale. Og det rører mig ikke spor, at de hænger til tørre nede i vores kælder.

PrimaDonna

Jeg ser hende også MEGET gerne i de lækre sager fra PrimaDonna, der virker, som om de er syet specielt til hende…

Ikke mindst deres Swim – badetøj – er altså ret lækkert: https://houseoflingerie.com/da/primadonna-swim