Wallstickers – Et ekstra pust til hjemmet

Mange folk går op i deres indretning og billeder, plakater og anden form for vægkunst har været utroligt populært igennem en lang årrække. Men en ny trend har bredt sig rundt omkring i hjemmene. Wallstickers i mange forskellige modeller pryder væggene i flere og flere danske hjem.

Wallstickers nemmere end at male et motiv

Jeg tror grunden til at Wallstickers er blevet så populære er at det er meget nemmere at smide en wallsticker op på væggen, end at man skal til at male et motiv. Ulempen ved at male et motiv på væggen, er også at det ikke bare lige er til at fjerne igen. Der er det en helt anden sag med en Wallsticker, her kan man bare pille det ned, når man bliver træt af det.

Populære Wallstickers

Wallsticker TEZZO

Udvalget af motiver er mange steder blevet utroligt bredt og man kan få nærmest alt hvad fantasien kan finde på. Men specielt en Wallsticker er “kongen” af dem alle. Verdenskortet er et motiv der klart er i overvægt når man ser på Wallstickers i de danske hjem. Det er da også et rigtig stilrent motiv og noget alle kan forholde sig til. Det passer godt i de fleste stuer, soveværelser, konferencerum og hvad man nu ellers kan finde på.

Udover verdenskortet så er sådan noget som citater også utroligt populære, hvor man tager citater fra kendte personer eller sjove ordsprog som f.eks. “Life is short, eat dessert first” som bare er en af mange populære.

Hvad er en Wallsticker lavet af?

En Wallsticker er lavet af folie, som bliver skåret ud på en maskine. Der bliver efterfølgende pålagt noget påføringsfolie, som løfter folien op fra bagpappet. Det er påføringsfolien der gør det let for slutbrugeren at sætte wallstickeren op.
Når man har løftet det op, så sætter man det fast på væggen og bruger f.eks. et kreditkort til at køre over, så det sætter sig fast til væggen. Der er normalt et lille kort med, man kan bruge til at glatte det ud med. De fleste producenter anbefaler, man lader det sidde en 30 minutters tid, før man fjerne påføringsfolien, så ens wallsticker lige har fået lidt tid til at sætte sig fast. Herefter fjerner man påføringsfolien og man har forhåbentlig en flot wallsticker hængende, hvis man har gjort sit job ordentligt.

Hvor kan man købe Wallstickers?

Jeg er selv lidt af en netshopper og der er mange steder man kan købe wallstickers online. Du finder blandt andet wallsticker hos TEZZO . Er du ikke lige så glad for at shoppe online som jeg er, så kan man også typisk finde dem i de fleste boligindretningshuse. Mine erfaringer siger dog at du typisk finder et smallere udvalg og til nogle meget højere priser end dem du kan få på nettet.

En anden fordel jeg er stødt på, er at det er svært når man står ude i butikken og vurdere hvilken størrelse man skal have wallstickeren i. Her er det nemmere at sidde med computeren derhjemme og måle op, da forhandlerne typisk er gode til at skrive de nøjagtige mål.

Jeg er helt vild med Wallstickers, er du også det?