Nyt hus fra bunden

Min gamle studiekammerat fra jurastudiet – Jesper Windahl – og jeg var for ikke så længe siden sammen til en kop kaffe inde i byen, fordi vi havde mødt hinanden tilfældigt. Og hvem har ikke lyst at gribe chancen til at samle op på de år, der er gået siden universitetet, når man nu får chancen? Jesper har klaret sig super godt, og han er i dag partner i et advokatfirma, og han er faktisk gået hen og blevet ret kendt. Selv I højesteret er han med, som du kan se her. Nå – men det handler slet ikke om Jesper Windahl og vores kaffe. Det handler om, hvad jeg lavede inde i byen. Jeg var på et shopping spree, for vi har netop købt et nyt hus i Hvidovre gennem Max Mardorf, Home. Og hold nu op der skal meget til altså!

Vi startede helt fra bunden

Vi havde jo nærmest ingenting, da vi begge har været udstationeret i Afrika i flere år, så at skulle indrette et nyt hus med alt fra møbler til husgeråd er altså en omfattende affære. Hold da op, hvor har vi støvet mange tilbudsaviser online igennem for at finde alt det, vi mangler. Især var vi glade for de tilbudsaviser, som Pricerunner har liggende.

Og netop det med online er faktisk vores redning, for selvom vi bor så tæt på verdens centrum, som København vel nok er, er der jo altså stadig masser af transporttid at tage med i betragtning, når alt skal købes ind. Og sådan noget, som er nemt at købe på nettet er jo blandt andet hvidevarer, køkkenmaskiner og den slags. Og det har vi da benyttet os af i stor stil. Vi har faktisk købt masser hos firmaet Skiftselv.dk, for de er solide jyder, som vi selv er det, og jyder handler jo helst med jyder, ikke?

[box type=”info”] Hvis du vil se, hvad vi med fordel har købt på nettet, kan du se noget af det her:

http://www.skiftselv.dk/stoevsugere/

http://www.skiftselv.dk/vinskabe/

http://www.skiftselv.dk/vaskemaskiner/

[/box]

Nu må du bestemt ikke opfatte det som klynk, når jeg siger, at det har været en hård omgang, for det er det ikke. Vi har skam begge nydt i fulde drag at kunne købe så meget nyt og lækkert til vores hus.

Vi sikrer også fremtiden

Vi har begge meldt os ind i en a-kasse, hvor der også er lønsikring, for vi har ikke lyst at stå i en situation, hvor vi ikke kan blive siddende i vores nye hus. Vi fandt de billigste tilbud fra a-kasser på en hjemmeside, der hedder www.a-kasse-1.dk som er sådan en slags portal, hvor man kan se, hvad det koster. Og nu er vi sikret, vi har (næsten) fået købt alt det, vi skal bruge. Nu skal vi simpelthen i gang med at nyde det gode liv 🙂