Apple gør det igen

Apple gør det igen

Jeg er blevet overtalt af min kæreste – jeg har købt et iPhone 5 cover til min nye Apple-mobil. Jeg har ellers altid været imod at pakke mine smartphones ind i disse beskyttende lag, men på en eller anden snedig måde fik hun mig altså overtalt. Her vil jeg fortælle lidt om, hvorfor jeg har valgt at købe et iPhone 5 cover.

iPhone 5 cover

Jeg havde købt min nye iPhone et par dage forinden, da jeg troppede stolt op med den hos min kæresten, der, ligesom jeg selv, er stor fan og nok også lidt nørdet når det kommer til gadgets fra Apple. Jeg ved ikke rigtig, hvad det er, men vi er jo heller ikke de eneste, der er store fans af den amerikanske gigant. Vi besøgte også AppleshovedkvarteriUSA for et par år siden, hvor vi mødte et par fra Østrig, der ligesom os var rejst til USA med det primære mål at besøge Apple og se det hele på nært hold. Det kan i øvrigt kraftigt anbefales at tage på sådan en tur, omend det nok kun er hårdkogte nørder, der virkelig vil tage så langt med et eneste formål. Heldigvis har USA dog så meget at byde på, at der også er andet at give sig til.

Nå, det var lidt af et sidespring. Min kæreste syntes, at det var utrolig uforsvarligt ikke at pakke min nye iPhone 5 godt ind i et cover, så den var beskyttet hvis jeg skulle være så letsindig at tabe den. Jeg forstod hende ikke rigtig – jeg har haft samtlige modeller af Apples mobiltelefoner og har altid passet godt på dem. Ikke desto mindre kendte min kæreste altså flere, der havde tabt deres mobiler, hvor forsikring ikke var gældende.

Mobiltilbehør generelt

Jeg er generelt ret stor tilhænger af mobiltilbehør, så det er måske også mærkværdigt, at jeg aldrig har købt covers til mine iPhones. Jeg har f.eks. et par rigtig dyre hørebøffer, der er købt i USA, som jeg er rigtig glad for. Desuden har jeg også en masse gamle bluetooth headsets liggende derhjemme, så jeg har generelt købt en masse mobiltilbehør førhen. Bare ikke lige covers.

Jeg købte et iPhone 5 cover

De mange skrækhistorier min kæreste kunne fortælle endte med at få mig overbevist. Så jeg lavede et par Google-søgninger på de gængse søgeord og fandt hurtigt frem til en dansk webshop, der solgte diverse tilbehør til mobiler og en masse covers til både iPhone, Samsung, HTC og alle de andre kendte mærker. Jeg har lavet lidt links til siden her i indlægget, så hvis du selv vil se på deres udvalg, kan du jo lige klikke dig derind. Det er i hvert fald en super god shop med hurtig levering og fine priser.

Og skal du lige have det sjoveste med – få dage efter jeg havde modtaget mit cover tabte jeg min iPhone. Hvor heldig kan man ikke lige være? Jeg har altså haft iPhone i 5 år og ALDRIG tabt den en eneste gang. Jeg ved ikke om det var den nye tryghed, men i hvert fald skete der intet med mobilen. Den var beskyttet godt af mit cover.