Turen til Jesperhus blomsterpark

You are currently viewing Turen til Jesperhus blomsterpark

I weekenden var vi inviteret i Jesperhus blomsterpark af mine svigerforældre. Det var nu ikke lysten der trækkede, for tanken om blomster og en park kedet mig allerede og med to børn, der ikke kan sidde stille på enden i to minutter, var skræmmende for mig. Det syn ændrede jeg en del, da vi kom derop, for det var jo en hel forlystelsespark for de små. Jeg ved ikke hvorfor jeg havde fået den opfattelse, at det var en park, hvor man gik rundt og beundrede blomsterne i stille fred og ro sammen med alle de andre rygende pensionister.

5 ud af 5 stjerne giver jeg parken

Jeg var så positiv overrasket over parken at jeg vil give den 5 stjerner i bedømmelse. Alt i parken var jo for børn og de elskede det. Selv blomsterne syntes var spændene at kigge på.  De rygende pensionister jeg havde i tankerne, de var der også med børnebørn og egne børn, men til mine store overraskelse gik stort set alle sammen rundt med en elektronisk cigaret. Det er normalt ikke noget, jeg har set så meget til, men nu er jeg jo heller ikke ryger. Derimod havde mine svigerforældre set mange af dem og mange af deres venner og bekendte bruger elektroniske cigaretter flittigt. Det er da også skide smart at stå med sådan en god el cigaret i sort, hvor der kommer damp ud i stedet for sådan et ligkistesøm (analog cigaret). Som jeg forstod på min svigermor, så kan man få de elektroniske cigaretter med forskellige smag og med nikotin, så er du menthol ryger skal man bare bestille en elektronisk cigaret med menthol.

Rundtur på Mors

Efter en meget vellykket tur i blomsterparken besluttede vi os for at tage ud og spise. Det blev da lidt af et problem, da vi ikke lige kunne finde et spisested. Til sidst fandt vi da et sted, hvor de serverede stegt ål, hvilket passede perfekt til jeg og min svigerfar. Efter at have spist to meter ål og skyllet dem ned med et par snaps, blev tøserne enige om, at vi alle skulle gå en tur, for at få forbrændt noget af al den lækre mad af. Det lød som en god ide, da jeg virkelig havde overspist mig.

Snu som en ræv

Da vi var begyndt at gå gik tøserne og små hviskede af en eller anden grund, hvad de hviskede og fniste af fandt vi ud af kort tid efter. Det var nemlig sådan at min kone havde set hudpleje apotek med udsalg og det skulle de jo selvfølgelig ikke gå glip af. Derfor blev vi mænd slæbt med ind i butikken for at se på 100 forskellige hudpleje leverandøre, som vi på ingen måde kunne udtale navnene på eller kendte til. Priserne på hudplejeprodukterne var nu ikke så gale og med yderlige 50%, var det da i orden at de købte lidt.
Meget af det min kone købte var økologisk hudpleje og meget af det var det man kalder “lav det selv hudpleje”, for meget af det var noget butiksejeren selv lavede. Efter 1 time i butikken kunne vi endelig trække pigerne med ud igen. Der havde de da også nået at udveksle telefonnummer og hvilke hudpleje webshop de brugte hver og især.

Afslutning med en stor flødebolde is.

På vej hjem begyndte jeg at blive lækkersulten og jeg ringede til min svigerfar. Vi blev hurtigt enige om, at svigermor skulle give en stor is ved det blå ishus. Det var en suveræn ende på en meget overrasket og suveræn dag.