Tager du på skiferie med det hele?

You are currently viewing Tager du på skiferie med det hele?

Det kan meget bag på mig, da min kollega om med det spørgsmål, da jeg sad og snakkede med ham i en frokostpause, for hvad skulle jeg med billeje når vi har vores egen bil. Vi sad ellers netop og talte om vores gode sæson med salg af sportstøj i store størrelser, så det var lidt af et emneskift.

Det var en tilfældig dag på arbejde, og jeg sad og hyggede sammen med nogle af mine kollegaer. Jeg fortalte dem, at jeg sammen med min kæreste havde planlagt, at vi ville tage på skiferie sammen med et hold venner. Det var ikke første gang vi skulle på skiferie, men det var første gang vi skulle af sted sammen med nogen.

Er bilen stor nok?

Jeg fortalte dem, at jeg var meget spændt på, hvordan det ville komme til at foregå, for vi havde allerede haft en lille diskussion inden vi skulle af sted. Vi var 4 personer i alt, men vi kunne ikke helt blive enige om, hvilken bil vi skulle køre i. Jeg er nok lidt nærig anlagt, så den gang vi snakkede om at tage af sted, der så jeg straks mit snit til, at vi skulle køre i deres bil.

Vores bil er efterhånden kommet lidt op i årene, så jeg synes ikke rigtig jeg har lyst til at køre så langt i den. Der er alligevel et stykke vej derned. Vores venner synes dog, heller ikke de havde lyst til at vi skulle køre i deres bil, og så havde vi en snak omkring det. Han er en ganske stor mand, der går i ganske stort tøj 🙂

Den gang jeg fortalte det til min kollegaer, der var nogen der synes det var lidt sjovt, for de havde for noget tid siden haft den samme nok, med nogle af deres venner, og det var en rigtig svært beslutning. En anden af mine kollegaer advarede mig i, at det var lige netop sådan en ting, der kan ødelægge et venskab. Det var på ingen måde noget jeg havde lyst til, for det var et vennepar vi havde haft i mange år.

Pludselig i den frokostpause, så var der en anden af mine kollegaer, der spurgte om vi ikke havde overvejet at bruge billeje i stedet for. Jeg kiggede lidt underligt på ham, og der er jeg sikker på, at han kunne se. Han fortalte så videre, at den sidste sommerferie de havde været på med nogle venner, der havde de haft det samme spørgsmål med deres venner.

Der var en af den, der lidt ved et tilfælde var kommet til at kigge på, hvad det ville koste at bruge billeje, og var kommet ind på en hjemmeside om det. Her havde han set, hvor lidt det kostede at leje en bil. Han havde fremlagt det for de andre, og de var helt med på idéen. De havde hentet deres bil i Flensborg, og det havde været perfekt. De havde fået en Mercedes, og der var næsten kamp om at få lov til at køre ned på deres ferie.

Jeg kom hjem til min kæreste, og ham var helt med på den idé, og det samme var vores venner. Nu tror jeg vi alle sammen glæder os lidt mere til at komme af sted, og hvem ved, måske bliver der også kamp om at køre på vores ferie, det kan man da håbe på.

Alle er om ikke andet blevet meget mere afslappe omkring vores tur, nu bliver det så bare spændende og se, hvor meget vi kommer til at hygge os sammen. Vi hygger os altid når vi er sammen her hjemme, men hvor er det så, når vi skal være sammen så mange dage som vi skal.

Og ja – min store og dejlige ven har et særligt behov sådan rent størrelsesmæssigt, når det handler om skitøj: https://www.storedrenge.dk/herretoej-372/skitoej-305/