Stop med at ryge er ikke altid let – Men med brug af e cigaret!

At stoppe med at ryge, er ikke bare noget, man lige gør. Det vil mange rygere kunne nikke genkendende til, men alligevel er det lykkes mig, at stoppe med at ryge i snart 6 måneder nu. Det kan jeg takke Smartsmoke.dk for.

Storryger har prøvet alt

I 35 år har jeg røget som en skorsten og flere gange har jeg prøvet på at stoppe med at ryge men uden resultat. Jeg har prøvet alt fra hypnose til nikotinplaster, nikotinspray, nikotin cigaretpind og meget mere. Noget af det har virket bedre end andre, men en ting de har til fælles er, at jeg altid er begyndt at ryge igen efter kort tid.

En e cigaret var faktisk ikke så tosset en ide

Jeg havde rent faktisk opgivet at stoppe med at ryge, men så kom min søn med sådan en god e cigaret købt ved http://www.smartsmoke.dk. I starten grinede jeg af ham og spurgte, om det var en joke. Det var det tydeligvis ikke, for han havde selv stoppet med at ryge ved hjælp af e cigaretter. Efter han havde fortalt lidt om, hvordan en e cigaret virker og hvor effektiv den er tænkte jeg, det skulle prøves. Jeg glemmer aldrig da jeg sugede første gang på en e cigaret. Til min store overraskelse gav det et vældig krads i halsen, som en almindelig cigaret gør. Det skyldes, at det var en e cigaret med nikotin.

Følte mig en lille smule dum med den

I starten jeg brugte e cigaretten var en underlig fornemmelse. Jeg kan sige så meget, jeg gik ikke og sugede i den offentligt, for jeg syntes, jeg så meget underlig ud. Efterhånden som månederne gik, var det ikke så slemt længere. Der var da også kommet flere og flere e-rygere og det var ikke unormalt, at se en damper i bybilledet.
Efter at have brugt e cigaretten i 1,5 måned, var jeg cigaretterne kvit og det var fuldstændigt sindssygt. Jeg savnede dem ikke engang.
Efter bare 3 uger uden smøger kunne jeg mærke en kæmpe forskel på min krop. Jeg havde pludselig meget mere energi, bedre lugtesans, mere kulør. Alt dette og meget mere blev bedre, jo længere tid jeg var holdt op.

E cigaretten virkede jo fremragende

Da jeg endelig tog e cigaretten til mig, virkede den næsten fra første dag. Jeg havde ikke trangen til at ryge længere, som med alle de andre rygestop præparater. Om det var fordi min søn havde valgt en e cigaret, som havde vundet en e cigaret test på nettet som “e cigaret bedst i test” ved jeg ikke, men den er effektiv. Til jer som skulle være interesseret, er det en e cigaret Ego-t med en ce4v2 clearomizer.
Jeg håber der er nogen der læser dette, for det har virkelig hjulpet mig rigtig meget og jeg bliver kun gladere og gladere for hver dag der går. Til info så bruger jeg e cigaret forhandleren www.Smartsmoke.dk. De er vildt søde og hjælper meget gerne en nybegynder med at finde dette rette e cigaret startsæt. Dem kan jeg i hvert fald godt anbefale.

Hilsen en glad ex ryger