Undgå at tage en unødvendig risiko når du laver smoothie med frisk frugt

I de senere år der har der faktisk en gang om året været historie med, at der er en eller anden form for bakterie i en frossen frugt. I de senere år, der har det være hindbær det har været galt med, og derfor anbefales det også, at man ikke bruge frossen hindbær, der ikke har været varmebehandlet i en smoothie. Det har i mange tilfælde gjort, at folk har været bange for at købe hindbær til deres smoothie. Det er synd, for der er faktisk en mulig for at købe varmebehandlet hindbær, som man desværre overser. Når hindbær har været varmebehandlet, så kan du uden risiko anvende det.Hvis du køber din frossen frugt og bær hos Acaishop, så skal du aldrig mere overveje, som din frugt når sikker at bruge. Når du så næste gang hører en eller anden historie om, at der er fundet en eller anden bakterie i et bær, så kan du blot sætte dig godt tilbage i stolen, og nyde din frisk lavede smoothie, uden at du skal overveje, om der nu sker et eller anden, for det gør der ikke når du køber frugt og bær der. De sælger nemlig kun varme behandlet frugt, der er helt klar til at bruge.

eksotisk frugtNår man har lavet smoothie i er periode, er bliver man som regel træt af, at man altid laver dem med nogenlunde det samme indhold, eller også bliver man træt af, at man aldrig lige har det frugt hjemme, som man har lyst til at bruge. Når det sker, så er der rigtig mange der begynder at købe frossen frugt, for på den måde så slipper du for at skulle tænke over, at du ikke har noget hjemme. Måden du går det på er, at du blot tegne abonnement på de bær og frugter du bruger, og det tegner du blot af en sådan størrelse, at det passer til det forbrug du har. Så løber du aldrig tør mere. Udvalget af frugter og bær du kan tegne sådan et abonnement på er kæmpe stort. Der finder man rigtig spændende ting, der er meget mere eksotiske end dem du kan købe i det normale supermarked.

Det behøver dog ikke kun at være meget eksotiske frugter du køber, for du kan som tidligere omtalt også blot købe frossen hindbær, der er varme behandlet. Det er så ikke kun smoothie du kan bruge det til, for hvis du har lyst til at lave lidt hindbær puré, så kan du blot tø dem op også, for så kan du bare lave pure uden at du skal til at varmebehandle dem, og skal køle det ned igen etc. Det er bare meget lettere at gøre det sådan, og du slipper for at skulle overveje om du nu har fået gjort det rigtig. Det går også ud over smagen, hvis du ikke sørger for at køle det hurtig nok ned etc. Så køb nogle der er varmebehandlet, så skal du ikke tænke meget mere over det, og du kan blot nyde den smoothie eller din hindbær puré når du har lyst.