Rygestop med e cigaret – Det var lettere end jeg troede

e cigaret

Jeg erkender gerne, at før jeg startede med mit rygestop, der var jeg meget afhængig af cigaretter, og jeg kunne ikke gå ret lang tid, før jeg skulle ryge. Det var ved at være ulækker til sidst. Jeg fandt dog hjælp til rygestop med e cigaret. Det var meget letter end jeg havde frygtet, og i dag 1 år efter, der er jeg helt røgfri. Jeg sparer rigtig mange penge på ikke at ryge mere, og det kan betale en ekstra lille ferie for hele familien. I vores familie der er vi alle sammen rigtig glade for at rejse, og derfor at alle også godt tilfreds med at jeg ikke ryger mere. Dels så forpester jeg ikke hele familie mere, men de får også en god oplevelse ud af det. Der er mange rygere der ligesom jeg tror, at hvis man går udenfor for at ryge, så forpester man ikke familien. Det kunne dog ikke være mindre sandt, for selv om man ikke direkte står og ryger når man er sammen med dem, så hænger det i tøjet, og den ånde man får når man ryger, det er noget man kan lugte et stykke tid efter man har gjort det.

Inden jeg fandt e cigaret, så havde jeg været på en masse forskellige rygestop kurser, hypnose, tage en kold tyrker og hvad man ellers kan forestille sig. Jeg kan også huske på et tidspunkt, fik nogle piller der skulle være, at jeg ikke havde lyst til at ryge mere. Det gode ved dem var, at jeg slet ikke havde lyst til at prøve. Det dårlige var, at jeg faktisk fik det rigtigt dårlige af at spise dem. Det var derfor ikke noget jeg havde lyst til at prøve mere. Jeg begyndte derfor at ryge igen. Nu har jeg dog fundet Dansmoke. Det er et firma der laver e cigaretter. Det som gør det firma anderledes er, at man ikke selv skal sidde og fylde væske på etc. Det e cigaretter man får fra dem, de er klar til brug. Jeg ved ikke hvordan du har det med ting du indånder, men jeg kan godt tænke mig at de er helt rene. Hvorfor skulle jeg selv sidde og fylde dem, når jeg nu kan få nogle der er helt klar til brug. Jeg kan lige forestille mig, at jeg skal sidde til en fest, og fylde en eller anden beholder oppe ved et bord, hvor alle andre sidder. Det er bare ikke noget jeg har lyst til. Til det går jeg nok bare lidt for meget op i hygiejne.

Hvis du også kunne tænke dig et rygestop, så gå ligesom jeg ind på http://www.dansmoke.dk/startpakke/dansmoke-startpakke.html og køb din startpakke. Mit rygestop har været langt lettere end jeg havde frygtet, og jeg kan derfor varmt anbefale produktet, hvis du ligesom jeg er klar til at stoppe med at ryge tobak. Tror mig når man ikke ryger mere, så smager maden bare af langt mere, og man få et helt andet syn på de madoplevelser man får – Tænk engang nu kan jeg ligesom lide den mad min svigermor laver. Tidligere synes jeg ikke det smagte af så meget, fordi mine smagsløg var så påvirket af alt den tobak jeg brugte.