Prøv E-Cigaretter og oplev, hvordan de kan ændre dine rygevaner

You are currently viewing Prøv E-Cigaretter og oplev, hvordan de kan ændre dine rygevaner

13052014-31Hvis du ryger regelmæssigt og ønsker at prøve noget andet så besøg en e cigaret shop næste gang du skal købe en pakke cigaretter. Du vil opdage en helt ny måde at ryge, der giver dig den samme følelse som cigaretter gør, men er meget billigere.

Virksomheder som Dansmoke har været med til at introducere rygere for en renere og sundere måde at ryge på. Prøv det ved at købe en e-cigaret næste gang i stedet for en pakke af almindelige cigaretter og se, hvilken en forskel, de kan gøre. De indeholder ikke tjære eller nogen af ??de mange andre kunstige kemikalier, som tobakvirksomheder putter i cigaretter for at kontrollere alt fra deres smag til deres temperatur, når de forbrænder. I stedet, får du en kapsel med nikotinvæske, der forsigtigt bliver opvarmet og du inhalerer den resulterende damp. Denne damp er lugtfri og uden farve, i modsætning til røgen fra en almindelig cigaret.

Når du køber en e-cigaret i en butik, har du et væld af aromaer at vælge imellem. Engangs kapslerne med nikotin kan være aromatiseret, og der er hundredvis af forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Når du køber online, får du adgang til det fulde spektrum af smagsvarianter og kan vælge og vrage blandt alle dem og vælge den du bedst kan lide. Det er en fantastisk måde at styre din eventyrlyst, hvis du har været træt af at ryge de samme gamle mærker. Hver kapsel giver dig det samme nikotinhit, så du kan bruge en masse tid på simpelthen at prøve alle de forskellige smagsvarianter, hvis du ville http://e-cigaret-forhandler.dk/elektronisk-cigaret-butikker-fem-tips-til-kob-af-e-cigaretter.html.

E-cigaretter er nemme at have med sig og er meget mere bekvemme end almindelige cigaretter. En masse steder har nu indført offentlig rygeforbud, der begrænser, hvor du kan ryge offentligt og der hjemme har du brug for askebægere. Med e-cigaretter er du fri for alt det besvær. De er ikke omfattet af de fleste offentlige rygeforbud, og de skal ikke tændes med åben ild eller taber aske, så du kan tage din e-cigaret og ryge næsten bogstaveligt overalt.

E-cigaretter er også en god måde at vænne dig af med cigaretter, hvis du forsøger at holde op med at ryge. Du kan regulere præcis hvor mange sug du tager på en cigaret, så det er en nem proces at gradvist ryge mindre. Begynd ved at erstatte én cigaret om dagen med din e-cigaret, indtil du kun bruger din e-cigaret til ryge med. Efter dette begynder du gradvist at tage færre sug af din e-cigaret hver dag. Et sug af en e-cigaret indeholder meget mindre nikotin end en cigaret, så du kan nedtrappe gradvist i dit eget tempo, således at du næsten ikke lægger mærke til forskellen dag efter dag. Du vil opdage, at efterhånden som du begynder at ryge færre rigtige cigaretter, vil du kunne mærke fordelene ved at holde op, såsom at genvinde smagsfornemmelsen og lugtefølsomheden, samt få et renere hus og tøj, der ikke lugter af røg.

Der er mange grunde til at prøve e-cigaretter, hvis du ikke allerede har gjort det. De er en fantastisk ny måde at ryge på, der tilbyder en masse bekvemmeligheder frem for almindelige cigaretter. De behøver ikke koste meget at prøve dem, men de kunne spare dig en masse penge i det lange løb, både hvis du ønsker at de skal være en hjælp til holde op med at ryge, eller hvis du bare ønsker at skifte dine cigaretter ud for at spare penge på en dyr vane. Du kan komme til føle dig og lugte meget bedre, uanset om du vælger at holde op eller ej!