Parfume – Hvorfor køber du ikke parfume på nettet ?

Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i det Sydfranske, og der havde jeg lidt en aha oplevelse. Jeg har egentlig altid gået og troet, at det bedste og billigste sted at købe parfume, det var når man var på ferie, for det har altid virket sådan på mig, at det billigste sted man kunne købe parfume det var i udlandet, men det kan da nok godt lige være at jeg har taget fejl skulle jeg hilse og sige. Netop fordi jeg gik med den forestilling at parfume det var noget man skulle købe i udlandet, ja så købt jeg temmelig mange forskellige, for det er jo dejligt at have noget forskelligt  alt efter hvilket humør man er i den pågældende dag.

Jeg er nu kommet hjem igen, og så skulle jeg da lige prøve og undersøge hvor mange penge jeg havde sparet ved at købe parfume i udlandet fremfor herhjemme i lille Danmark. Som i så mange andre tilfælde, så synes jeg det er langt mere behagelig at bruge nettet til at undersøge priser på de forskellige parfume. Jeg kiggede først på den første Gucci parfume, og der kom resultatet faktisk noget bag på mig, for det viste sig faktisk at jeg havde gået 20 kr. for meget for den pågældende parfume. Jeg tænkte så lidt over det, og jeg kom frem til at det var lidt en tilfældighed, for det var nok bare et godt tilbud i den pågældende webshop, og at det var godt jeg havde købt så mange forskellige parfume, for det jeg havde gået for meget på den første, det ville jeg så havde sparet på de andre parfumer. Virkeligheden viste sig dog ret hurtig at være en anden, for da jeg forsatte med at undersøge de andre parfumer, så havde jeg faktisk givet lidt for meget for dem alle sammen, og da jeg talte resultatet sammen, så måtte jeg konstaterer, at jeg i lat havde givet 456 kr. for meget for de parfumer jeg havde købt. Jeg bliv faktisk utrolig skuffet over det resultat, og det er nok sidste gang jeg køber så mange parfume, uden at jeg undersøge hjemmefra, hvad de forskellige parfumer koster på nettet herhjemme. Jeg skal måske bare for en god ordensskyld sige, at den webshop jeg undersøgte priserne ved var Duftladen.dk – Så hvis du ligesom jeg har købt mange parfumer på din ferie, så prøv at undersøge hvor meget du har gået for meget, men måske skal du lige gøre dig klart og du gerne vil vide resultatet, eller du helst ikke vil vide hvor mange penge du har givet for meget for de parfumer du har købt.

Her i dag er jeg faktisk blevet lidt glad for at vide, at jeg hos Duftladen.dk kan købe lige så billig som jeg kan på min ferie i udlandet, for så kan jeg købe parfume når jeg har lyst, fremfor kun at købe den ene gang om året hvor jeg er på ferie, for der er desværre så længe imellem vi tager af sted.