Overvejer du at købe Elektroniske cigaretter? Her er hvordan du vælger de bedste

0805-042014Elektroniske cigaretter, også kendt som e-cigaretter, er en hurtigt voksende tendens, der appellerer til en bred vifte af mennesker. De er ofte markedsføret som en hjælp til at holde op med at ryge eller til at reducere tobaksrygning, der er mange brugere der bekræfter e-cigaretters succes og de er også populære blandt de sociale og tilfældige rygere. At vælge den bedste elektronisk cigaret for dig, vil afhænge af, hvilken kategori du er i og hvad du vil have ud af din e-cigaret oplevelse.

Mange rygere, der med succes har kvittet tobakken takker e-cigaretter for deres succes. De fleste e-cigaretmærker tilbyder produkter med varierende niveauer af nikotin, så brugeren gradvist kan nedtrappe uden abstinenser eller ændre deres rutine, som mange mennesker finder meget svært når de skal kvitte tobakken. Ved at reducere mængden af nikotin i hver cigaret, kan du stadig ryge på alle dine sædvanlige tidspunkter, mens du stadig reducerer hvor meget af dette vanedannende stof du indtager. E-cigaretter har et forskellig udseende og yder en anderledes fornemmelse afhængig af mærke og type, og nogle rygere kan opleve, at den bedste elektroniske cigaret er den, der ser ud og føles mest som en almindelig tobak cigaret.

Elektroniske cigaretter appellere også til de sociale rygere, der nyder at tænde en cigaret til en fest eller i løbet af en aften i byen, og til tilfældige rygere der sætter pris på en smøg med nikotin, men ikke ønsker at udsætte sig selv for alle de giftstoffer der er i almindelige cigaretter . Selv folk, der aldrig har røget tobak bruger e-cigaretter socialt. Det regulerbar nikotinniveau, de nikotin-frie muligheder og den generelt bedre smag betyder, at social rygning appellerer til dem, der ikke kan lide lugten eller smagen af tobak, eller er bekymrede over de sundhedsmæssige og vanedannende effekter der karakteriser almindelige cigaretter. Nye brugere kan opleve, at den bedste e-cigaret for dem er en med lidt eller ingen nikotin og en tiltalende smag.

Elektroniske cigaretter kommer i tre forskellige typer, hvilket også kan påvirke dit valg når du skal bestemme hvilken er det bedste produkt for dig. E-cigaretter drives af et lithiumbatteri, som driver et varmeelement, der fordamper væsken indeholdende smagsvarianter og / eller nikotin.

Engangs e-cigaretter kommer allerede opladet og fyldt med væske. Batteriet er genopladeligt, men når væsken eller juicen er opbrugt skal cigaretten kasseres. Engangsartikler er neme og bekvemme at bruge, men skaber mere affald og kan være dyrere per rygesession.

Genopfyldelige e-cigaretter er på den anden side af spektret, med et genopladeligt batteri og et reservoir, som brugeren kan genopfylde med væske. Det er generelt den mest økonomiske løsning for langsigtede brugere, men kan være svært at genopfylde og har tendens til at ligne lidt traditionelle cigaretter. De er nok ikke det bedste valg for tilfældige rygere, men er en fantastisk løsning for dem, der er gået fra tobakcigaretter og ønsker at fortsætte med at ryge på en sundere måde.

Der findes desuden elektroniske cigaretter med en udskiftelig patron med væske. Selv om disse ikke producerer affald, og er ikke så omkostningseffektive som genopfyldelige e-cigaretter, er de billigere end engangsartikler og giver stadig brugeren mulighed for nemt at eksperimentere med forskellige smagsvarianter og også beholde udseendet og fornemmelsen af en traditionel cigaret .

For at vælge den bedste elektronisk cigaret for dig, overvej hvad du vil have ud af din e-rygningsoplevelse og være opmærksom på, at forskellige mærker og forskellige smagsvarianter tilbyder forskellige oplevelser. Du er muligvis nød til at prøve et par, før du finder din bedste e-cigaret, men forhåbentlig vil disse retningslinjer hjælpe dig på vej.