Minilån

gratis og rentefrie lån i 30 dage

Det er stort set det samme som et mikrolån, når du taler om et minilån fra L’easy. Det er lån, hvor du kan låne fra 5000 kr. uden at skulle stille økonomisk sikkerhed for lånet. Desuden behøver du ikke forklare en bankmand, hvad du skal bruge pengene til, fordi pengene skal bruges til forbrugsvarer.

Så du bestemmer selv, hvad du vil med pengene. Der er masser af muligheder på realkreditmarkedet for at finde et minilån, der passer til dig og dine behov. Men man skal være helt sikker på, at man kan betale prisen for minilånet. Der kan være nogle meget dyre lån imellem.

Billige minilån

Generelt er det vanskeligt at finde et billigt minilån, fordi det er et forbrugslån, hvor man ikke stiller sikkerhed. Så det er et spørgsmål om at låne udbyderen en stor risiko ved at låne dem pengene. Den har altid afgørende indflydelse på lånets rentesats og dermed også på lånets pris. Jo større risiko långiveren løber, desto dyrere er et lån generelt.

Sjovt nok kan det være svært at finde billige lån, hvorimod det er nemt at finde gratis og rentefrie lån online. Ja, det lyder som en joke, men herunder vil vi forklare lidt mere om at låne penge uden renter og gebyrer.

Gratis og rentefrie lån

Du kan rent faktisk låne 10000 kr. rentefrit, men det er ikke et gratis lån. Du skal derimod betale en række gebyrer for at kunne tage lånet ud. Hvis de tager et lån med den ene rentefrie og den anden gratis, kan de sammenligne lånets pris med de årlige omkostninger i procent.

Det er bestemt muligt at låne 5.000 kr. gratis men kun i 30 dage. Et meget populært lån er 5.000 kr. Hos Lendon kan du låne 5000 kr. gratis, hvis du kun har brug for pengene i 30 dage. Men husk at betale pengene tilbage. Lån rentefrit og gratis i 30 dage er muligt hos Lendon, Simbo og Ferratum.

Lån 5000 kr.

Et lån på 5.000 kr. er meget populært. Det er særlig populært blandt unge, der blot kunne bruge pengene enten til forbrugsvarer eller til daglige udgifter. Du kan ansøge om lånet online og via SMS via din mobiltelefon.

Du skal bare udfylde en ansøgning og sende den over låneudbyderens hjemmeside. Der vil normalt gå et par timer, før du får et svar på, om du kan låne pengene. Hvis det er tilfældet, vil pengene blive overført til din behagskonto så hurtigt som muligt. Du behøver ikke at garantere lånet, du behøver ikke at tale med en bankdirektør og du behøver ikke gå hele vejen ned til banken. Låne penge til hvad du har brug for og penge til hvad som helst.

RKI

Desværre og heldigvis er det ikke muligt at låne,  hvis man er i RKI. Heldigvis står det skrevet, fordi det er meget sandsynligt, at det er en meget dårlig ide. Det er meget sandsynligt, at de ikke vil være i stand til at tilbagebetale lånet til tiden, hvilket vil medføre en forhøjelse af renter og afgifter på lånet. Det vil kun øge din gæld og forværre din økonomiske situation.

Desuden kan du ikke låne penge, hvis du er i Ribers. Ingen vil eller tør låne dig penge. Desuden ville det heller ikke være smart, eftersom du kun ville tage endnu mere gæld og forværre din gældsspiral. Du må hellere søge gældsrådgivning og prøve at slippe af med din nuværende gæld. Det er det mest latterlige, du kan gøre for din private økonomi.

Kilde: https://lån-gratis.dk