Min mand var ikke meget for at prøve en sort ansigtsmaske

You are currently viewing Min mand var ikke meget for at prøve en sort ansigtsmaske

hyggeDet er rigtig sjovt, at opleve den forskel der er på mænd og kvinder. Det er meget forskelligt hvilke interesse de forskellige køb har. Jeg synes dog at det er sjovt at prøve at overskride de typiske grænser der er. Jeg synes det er noget af det, som kan gøre livet lidt mere sjovt, og når jeg har prøvet det på min egen mand, så har han være med på mange forskellige ting. Vi har lavet den aftale, at hver uge, der må i hver i sær find på en aktivitet, som den anden skal gå med til. Det er super sjovt, og vi har været til mange forskellige ting, som vi hver i sær aldrig har prøve før, måske netop fordi vi ikke har haft nogen at tage med til det. Jeg har f. taget min mand med til wellness dag, nede hos en kosmetolog, og det var da ikke fordi han var super vild med det, men der var ingen brok for det er også den aftale vi har, at man skal tage med, uden at brokke sig.

Her i sidste uge, der havde jeg bare lyst til, at vi skulle være der hjemme, og hygge os med forskellige hudpleje produkter. Vi var dog nød til at flytte dag, for der kom nogen i vejen. Det betød, at den dag hvor vi skulle gøre der, der ville en af hans kammerater komme forbi, bare lige for at aflevere noget. Jeg fortalte ham hvad vi skulle. Jeg havde planlagt, at vi skulle prøve en sort hudorme maske, Det er som navnet antyder, en maske man smøre i hovedet, hvorefter man så skal sidde med den i ansigtet i en halv time. Det ville jo så betyde, at når vi sad med dem på, at ville min mands rigtig gode ven komme forbi, og han ville se min mand med masken i ansigtet.

Min mand var ikke meget for det, for jeg tror han synes det var lidt pinligt at sidde med den i ansigtet. Jeg fik ham dog på en eller anden overtalt til, at det kunne være meget sjovt, og det da var lige meget om hans ven kom forbi. De var bedste venner, og han havde da med stor sandsynlighed også prøvet det sammen med han kæreste. Vi fik det i ansigtet, og der gik da også kun 10 min. så hans vennen forbi. Han kunne ikke helt lade være med at grine til en start, men der gik ikke så langt tid, så var han helt med på, at det da var meget naturligt. Han fortalte faktisk også, at hans selv havde prøvet en af dem, og at de da faktisk var super effektive,. Vi grinte lidt af det, og vi fik ham faktisk også overtalt til at prøve en igen.

Vi havde alle 3 en super god dag, og det kan da godt være at det skal gentages på et tidspunkt, det må vi jo vente og se. Vi havde alle 3 en rigtig glat hud bagefter, så jeg skal da klar prøve den igen.