Min far fyldte rund, og holdte en god fedt

er for 2 måneder siden, der fyldte min 70 år. Helt traditionelt så valgte han er holde fest på et nærliggende hotel. Det det var godt, og det lyd helt vild hyggeligt. Min far kan godt lide at danse, og derfor var meget af festen lagt an på at vi skulle danse. Han havde fået lavet en pakke løsning sådan, at vi kom lørdag over middag, så var der i pakken eftermiddagskaffe, middag om aftenen og overnatning for alle. Jeg synes det er en super god måde at gøre det på, for så er der ikke nogen der skal kære hjem, og heller ikke nogen der går tidligt, fordi de har lagt hjem.

Jeg havde glæder mig til det arrangement han havde lavet, og jeg fik hele familien i bilen, og så af sted til arrangement. Vi ankom lige prævis som vi skulle, og vi lagt vores ting på hotelværelset. Herefter var der kaffe og kage, og derefter var der egentlig bare at gøre hvad man havde lyst til, indtil vi skulle spise. På hotellet var der et lille badeland, som folk kunne bruge hvis de havde lyst til. Der var også en kæmpe have, som man kunne gå en tur i. Med andre ord så var det hele lagt meget højtideligt an. Det kan jeg rigtig gode lide, og man har også mulighed for at snakke med nogle af de andre gæster, så man kan lære dem at kende lidt, altså dem som man ikke allerede kender.

Eftermiddagen gik og det blev ret hurtig tid til middag om aftenen. Vi kom ind i lokalet og hele hele skulle starte. Jeg kom i tanke om, at jeg havde glemt at ryge, og det er træls for jeg kunne godt regne ud, at der snart ville begynde at komme en masse taler etc. Jeg forsøgte at liste mig ud efter forretten, men hver gang jeg skulle lige til at gå, der var der en anden der skulle have tale. Det var lidt træls, for når man mangler nikotin, så kan man godt gå hen over blive lidt små sur. Det er om ikke andet det som sker for mig. Rundt omkring ved bordene, der sad der folk og brugte deres el cigaretter, og jeg kunne da godt se, at det var en super god idé at bruge sådan en. Jeg snakkede også med nogle af dem, og de fortalte at overgangen mellem cigaretter og til el cigaretter, den havde været problemløs. Det havde gået super godt, og i dag der kunne de faktisk ikke en gang huske hvornår de sidste havde røget en cigaret. Du var virkelig fortalere for at jeg også skulle, for som de sagde så skulle jeg ikke gå udenfor på sådan en fest dag. De kunne jo godt se på mig, at jeg var meget irriteret, fordi jeg ikke havde haft mulighed for at ryge. De havde jo bare sidder og brugt deres el cigaretter.

Efter hele arrangementet var overstået, og vi var kommet hjem, der gik jeg i gang med at undersøge hvad der var af muligheder med el cigaretter. Jeg fandt ret hurtig ud af, at jeg ikke havde lyst til at sidde og fylde dem op selv. Jeg ville have nogen, hvor jeg bare kunne skifte filteret.