Lækkert design fra Piet Hein

Danske designere er kendt i ind-og udland, for deres stilrene design og lækre kvalitet. Der er mange eksempler på danske mærker, der er nået helt til tops indenfor eksempelvis isenkram, ved at fokusere på Skandinavisk kvalitet og design. Et af de mærker er Piet Hein, der blev startet af manden selv. Piet Hein var både digter, forfatter, opfinder og designer. Hans isenkram, plakater, tegninger og digte er verdenskendte, og han er i sandhed med til at sætte Danmark på verdenskortet.

Piet Hein blev født i 1905, og voksede op i en uddannet familie. Han er særligt kendt for hans gruk, men også hans design er verdenskendt. Udover hans store fascination for ord og design, var Piet Hein også en ivrig matematiker, der blandt står bag superellipsen.

Friske bud på design fra Piet Hein

Piet Hein står bag mange designs, så der er nok at tage fat på. Jeg vil dog blot nævne nogle få, der kan figurere som inspiration til videre søgning. Det er forhåbningen, at du kan få et overblik over hans designs – og hurtigt finde ud af, hvorvidt det er noget for dig.

Piet Hein er særligt kendt for hans superellipse, der går igen i hans isenkram. Hvis du leder efter en ny vase, så er hans superellipse vase noget helt særligt. Vasen er næsten et kunstværk i sig selv, og du vil helt sikkert nyde misundelige blikke fra dine gæster. Superellipse vasen fra Piet Hein kommer i forskellige størrelser; henholdsvis 16 og 20 centimeter.

Piet Hein laver også flotte lysestager. De kommer i flere forskellige sæt, hvor det klassiske lysestagesæt hedder Jupiter, Venus og Mars. Her får du tre lysestager fra Piet Hein i uforligneligt design. Disse lysestager kommer i forskellige farver, og passer dermed til de fleste hjem.

Det sidste jeg vil nævne, er endnu en vase fra Piet Hein. Denne type isenkram er i sandhed hans domæne, og hans design er ekstremt flotte. Twister Vasen fra Piet Hein er noget helt unikt, og den vil pynte alle steder. Hvis du leder efter dansk design, der skiller sig ud fra mængden, så er denne vase et rigtigt godt bud. Se Twister Vasen og mange andre produkter fra Piet Hein og andre kendte designere inden for isenkram og interiør hos Isenkram-tilbud.dk.