Krøllejern – Hvad gør jeg med mit krøllejern i USA

Inden jeg som sådan begynder på mit lille problem med hensyn til mit krøllejern, så burde jeg måske lige starte med at fortælle hvorfor det egentlig er noget problem for mig det jeg vil skrive om. Jeg er måske lidt mere afhængig af mit krøllejern end så mange andre, og derfor kan jeg næsten også får helt nervøse trækninger fordi jeg skal rejse til USA til sommer. Nu sidder du måske og tænker hvordan jeg kan for det, for hvem kunne ikke tænke sig at komme en tur til USA ?

Jeg har igennem i år gået og sparet sammen til at jeg skal en tur til USA sammen med min familie, og vi har nu lagt som længe fået bestilt flybillet etc, men her i julen der skulle min mand jo naturligvis drille mig lidt , eller jeg troede det til en start hvor for at drille mig, lige indtil jeg fandt ud af at det faktisk ville blive til et problem. Her i julen der spurgte min mand mig nemlig om hvad jeg ville gerne når vi skulle til USA uden krøllejern. Jeg grinte af ham som altid når han laver den slags små vittigheder. Der er egentlig ikke fordi jeg synes det er specielt sjovt, men alligevel så synes han selv han er rigtig sjov, og man skal jo støtte hinanden som man siger. Han spurgte han naturligvis hvad man mente, for jeg havde overhovedet ikke noget plan om, at jeg ikke skulle have mit krøllejern med til USA. Så var det bare han grinte og ønskede mig rigtig god fornøjelse. Jeg blev egentlig lidt til en start lidt surt på ham, for der er jo ingen grund til at trække sådan en vittighed når man nu inderst inde godt ved at den anden ikke synes det er så sjovt.

Nu synes han egentlig bare at det var endnu mere sjovt, og han fortalte derefter, at i USA har man ikke 230 volt som her hjemme, og mit krøllejern derfor er bygget til det. I USA fortalte han, der har man kun 110 volt i stikkontakterne, og hvis jeg satte mit danske krøllejern i en stikkontakt, så ville der nok ikke sker særlig meget. Jeg troede dog stadigvæk at han lavede sjovt med mig, hvorfor jeg bare grinte igen og sagde, jamen så tager det bare dobbelt så lang tid for mig cirka.

Jeg dog dog efter jeg er startet på arbejde igen, snakket med mine kollegaer omkring mit krøllejern og USA, og nu ved jeg at min mand ikke bare lavede sjovt med mig. Jeg har derfor et lille problem når vi skal til USA, for jeg har faktisk ikke noget krøllejern der virker når jeg kommer derover. Jeg vil derfor gerne vide hvad jeg kan gøre, for jeg kan på inden måde leve uden et krøllejern, og jeg synes måske det er lidt meget at skulle købe et når vi kommer derover – SÅ derfor er det nogen der har nogle gode råd til hvad jeg kan gøre ved det, så jeg har et krøllejern der virker når vi kommer til USA ?