Kom bare

Erika, 32 år: Pist væk
Den orgasme jeg husker bedst, er faktisk den, der aldrig indtraf. Jeg var sammen med min kæreste på femte år. Sex var begyndt at blive kedeligt, men vi lod som ingenting. Det virkede simpelthen ikke mere, når han slikkede mig. En aften måtte vi bare give op. Pludselig vat der tydeligt, vi var kørt helt skævt. Den nat snakkede vi for første gang om vores sexliv – og vi fandt en vej videre.

Ina, 28 år: Vild med en vandhane

Jeg må have været omkring 13 år. Jeg onanerede ude i vores badeværelse ved at sidde overskrævs på vores bidet og lade vandstrålen ramme klitoris. Ophidselsen steg, så jeg til sidst vrikkede så meget med underlivet, at jeg ramte selve hanen. Det gjorde ondt, men det var også lækkert. Undervejs var der nogen, min mor eller far, der gik forbi lige uden for døren, men jeg kunne umuligt stoppe, jeg var afsindigt liderlig, og da jeg kom, sortnede det for mig.

Louise, 30 år: Tæt i et telt
Vi var to kvinder i et telt, varme og glatte af sved og andre safter. Det var tidligt, og der var ro i teltene omkring os. Vi lå sådan, at vi kunne se hinanden i øjnene, mens vi fik en simultan-orgasme. Ofte kan orgasmen for mig være ret indadvendt, jeg lukker øjnene og går ind i mig selv. Men denne gang blev min egen orgasme forstærket af den længsel, liderlighed og kærlighed, jeg så spejlet i min partners nøgne ansigt.

Sille, 34 år: Så hørelsen røg
Engang havde jeg trænet sådan nogle øvelser med at trække vejret og cirkulere energi i kroppen. Dagen efter sad jeg i en sexgynge hjemme hos mig selv og skulle lave sådan en almindelig meditation, hvor man tænker på en kropsdel af gangen. Undervejs blev jeg varm i underlivet og listede en finger ned til klitten, mens jeg fortsatte med at følge meditationen i sexgyngen.

Jeg kom med et brag. Det var så heftigt, jeg bagefter ikke kunne rejse mig og gå normalt. Min hørelse var også blevet helt mærkelig. Jeg måtte simpelthen lægge mig tilbage i gyngen for at komme til mig selv. Jeg ved ikke, hvad der er med elskovsgynger, men der sker altså noget magisk, når man ligger vægtløs i en sexgynge og onanerer.