Klapvogn – Den lette måde at transportere jeres barn på

klapvogn

Det er nu snart ferietid, så derfor er det en rigtig god idé, at starte med at overveje, hvordan den skal forløbe. Jeg tror når det kommer til at skulle pakke bilen, så er det typisk at der begynder at opstå nogle problemer. Jeg tror der mange forældre der vil nikke genkendende til, at det kan være svært at få plads til alt det man skal have med i bilen. Det kan derfor være en rigtig god idé, at overvej om ikke det kunne være en god idé, at tage klapvogn med, frem for at tage barnevogn med.

Der er over en årrække sket rigtig meget når vi snakker klapvogn. Før i tiden der var det sådan, at en barn kun kunne sidde i kort til i den, for den var ikke fremstillet på en sådan måde, at barnet skulle sidde længe i den. Det er en helt anden historie i dag, for er de blevet meget større, og derfor ligner de langt hen af vejen en barnevogn. Det betyder jo så også, at man kan ligge sædet, og barnet faktisk kan sove i den. Nu sidder du så måske og tænker, hvorfor kan ikke bare tager en barnevogn med, og der er svaret helt sikkert – Det skal du ikke gøre på grund af pladsen.

Hvis der mangler penge til at købe den helt rigtige klapvogn, er det ganske nemt at låne dem:

http://kviklaan-info.dk/laan-penge-hurtigt/

 

En klapvogn fylder på ingen måde det samme som en barnevogn i bilen, og det betyder så også, at du måske kan slippe af sted på ferie, uden at du måske skal have en tagboks på. Det er måske ikke alle der tænker over, hvor dyrt det egentlig er med en tagboks. En ting er hvad det koster at købe den, det er jo en engang investering. Noget andet som man måske ikke tænker over, det er de øget brændstofudgifter man har når man kører rundt med sådan en. Hvis man undersøger sagen, så viser det sig nemlig, at du skal regne med omkring 10 % i øget forbrug, og hvis man tænker over hvor mange liter brændstof man bruger på en ferie til den sydlige del af Europa, så er det rigtig mange penge du kommer til at betale for at have den på taget. Ville det så ikke være meget sjovere, at spare de penge, og så have dem til at bruge på ferie i stedet for ?

Når man skal rundt på et ferie sted, så kan det også godt være meget lettere at have en klapvogn med i stedet for en barnevogn. Tænk en gang hvis du kommer ind i et lille supermarkedet dernede, så kan det være utrolig svært at komme rundt, og hvad gør man så lige. Jeg tror ikke der er særlig mange der har lyst til at efterlade deres barn udenfor, og dels så er det typisk meget varmt udenfor, og hvis barnet ligger og sover i solen, så er det slet ikke nogen god idé at et barn ligger der og sove. Hvis du gerne vil vide meget mere omkring klapvogne, så gå ind på siden www.e-klapvogn.dk, der kan du læse mere omkring de forskellige mærker der findes, og hvad der kunne være et godt valg for dig.