Kan ikke billig ferie ikke gå til Harzen ?

Nu sidder der nok allerede nogen der tænker, at nu kommer der en lang beskrive om, at hvis man skal have en billig pensionist tur, så skal man tage en tur til Harzen, og nyde en ferie, sammen med alle de andre ældre mennesker, der holder ferie dernede – Er det ikke rigtigt ?

Det kunne dog ikke være mere forkert, for en god og billig ferie til Harzen, den behøver ikke at omhandle ældre mennesker. Der er nemlig sket i skift at de folk der tager derned, for i dag ser man helt utrolig mange børnefamilier, der går rundt dernede. Det er helt livsbekræftende at gør rundt dernede, for der er utrolig mange børn samlet på et sted. Men hvorfor er familier med børn nu begyndt at tage dernede?
Jeg tror det hænger sammen med, at der kun er cirka 4 timers kørsel fra den dansk/tyske grænse, og det vil sige, at langt de fleste ikke bruger særlig lang tid på transport. Det er blevet dyrt at køre langt, for dels så er der en helt del slid på bilen ved at tage en tur til fx. Sydfrankrig for at holde ferie. Det er dog ikke kun slid du skal betale for, for i Frankrig er der motorvejs afgifter for at køre der, og kan kan ret hurtig løbe op, og du skal da også regne med omkring 6-700 kroner, hvis du skal helt ned i den sydlige del af landet. Udover disse ting, så kommer der også brændstof, og i dag hvor det er blevet så dyrt, så kommer det til at koste en hel del.

Der er mange der vælge at sige, at de ikke har lyst til at bruge så mange penge på transport, og de vælger derfor fx. at tage til Harzen, for der komme de ikke til at bruge særlig meget på transporten. Det er heller ikke særlig dyrt at leje noget at bo i, så som man man har lyst til at bo rigtig godt, så er det typisk meget billigere end det er nede ved Middelhavet. Nu er det så ikke nok med at du spare på de to ting, for der er typisk også penge at spare på hvad du bruger til at leve for. Om du vælger at tage ud og spise hver aften, eller man lejer en lejlighed så du selv kan lave noget mad, så er det typisk billigere at leve i Tyskland, end noget andet land i det gamle Vesteuropa. Der kan godt være rigtig mange penge at spare på det også.

Nu kan du måske godt lyde til, at man kun skal tage på ferie i Tyskland, fordi det er billigere, men det er på ingen måde rigtigt. Det er faktisk rigtig dejligt at holde ferie, i Tyskland. Du kan læse meget mere her http://www.billeje-blog.dk/i-ar-gar-ferien-til-harzen-i-tyskland/. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at holde ferie dernede mange gange fremover, for jeg har altid ikke lyst til at bruge så mange penge på ferie som det koster ved Middelhavet, når man altså regne alle udgifterne med. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så synes jeg du skal undersøge, om ikke også det kunne være noget for jer, at holde ferie dernede.