Hårfarve valg til audition for shampoo!

Hej mit navn er Bente og dette er min første af mange artikler til “vedurhanenesfjer”.  Min første artikler er en historie, jeg fik fra min super smukke niece Emily på 16 år. Hun er fotomodel og klarer sig faktisk okay i den verden. Heldigvis har hun ikke droppet skolen, for kun at leve i fotomodelverdenen.

Nåh, tilbage til historien. Min niece skulle til den her fine audition for en kendt shampoo uden parabener, som jeg ikke kan huske navnet på. Måske det var response shampoo, det var i hver fald en frisør shampoo. Nåh, men hun kommer til denne her audition og sætter sig i makeup stolen. Hun sidder og gør sig klar til at få makeup på. Pludselig kommer der en frisør ind med en vogn fyldt med hårfarver og hun begynder at tage et farve kort frem for at finde en god hårfarve. Min Niece spørger pænt, om hun skal have farvet hår til denne audition og får svaret “ja, det skal du da”. Hun bliver lidt træt af det, for hun har lige brugt mange penge ved en økologisk frisør på, at få farvet hendes hår mørke blond. Derfor spørger hun produceren for auditionen, om det nu også er nødvendig. Hun får bare svaret, at hun har bare af at få håret farvet eller jobbet går til den næste i køen. Okay tænker hun, lad mig få håret farvet. Frisøren går i gang med at farve hendes hår og det bliver farvet mørkt rødt. Niecen bliver faktisk okay tilfreds med farven og hun er nu klar til fotosessionen.

Da hun kommer ind til fotografen ser han fuldstændig underlig ud i hovedet og siger, “Jamen skulle du ikke have haft mørke blond hår”. Da blev min niece en smule knotten og fortalte fotografen på en pæn måde, at hun havde altså den hårfarve da hun kom. Fotografen tog fat i produceren og begyndte at diskutere valg af hårfarve. Efter at de havde diskuteret højlydt i flere minutter, valgte de at hun skulle altså have en hårfarve blond. Frisøren måtte igen have hårfarveguiden frem for at ramme den rigtige farve. Efter en 1,5 time var hun så klar igen til fotografering. Efter to timer med fotografering var hun endelig færdig.  Min niece brugte i alt 9 timer på en fotosession, som normalt skulle have taget maks 4 timer. Det var vist godt det ikke var en billig shampoo, hun skulle stå model for. For billederne kom da helt sikkert til at koste en bondegård. Hun fik da også som kompensation på et gavekort til en frisør på 1600 kr.  Grundet hendes hår tog noget skade af alt det hårfarvning. For det var jo ikke ligefrem økologiske hårfarver eller henna hårfarver de brugte.

Det komiske af hele historien er, at fotosessionen aldrig er blevet brugt endnu. Dette skulle skyldes, at fotografen og produceren skulle været kommet op og skændes efter min niece var smuttet. Det siges, at fotografen smed produceren ud af hans fotostudio på røv og albuer. Heldigvis fik min niece sin løn før hun gik, ellers havde hun nok kunne skyde en lang hvid pil efter den løn.

Håber da på et tidspunkt, for min nieces skyld, at billederne vil blive brugt til reklamen for den shampoo, for som sagt, skulle det være en ret populær god shampoo, som skulle vises i en af de store dame magasiner.

Håber I nød min artikel og har I lignende oplevelser, er I velkommen til, at dele dem i kommentarfeltet nedunder.