Er en sort ansigtsmaske forsvaret i mod bumser ?

rikke-jensenDet er svært at tænde for nogle Tv kanaler, uden man ser en masse reklamer for forskellige skønhedsprodukter. Når man sidder og kigger på den, så kan man jo ikke undgå at få den tanke, at der godt nok er mange forskellige produkter, der behandler noget som man aldrig havde forestillet sig var et problem. Nu kan det godt være at, grunden til at jeg siger sådan er, at jeg er mand, og jeg derfor ikke kender de alle de ting, som kvinder behandler – Der må jo være en eller anden årsag til, at de bruger så lang tid, ude på badeværelset.Jeg bor alene sammen med min datter, og derfor sidder jeg i de perioder, hvor hun ikke er over ved hendes mor, og ser en masse af hvad mænd nok kalder tøse tv. Det betyder ikke så meget ,for jeg ved godt at min datter er i den alder nu, hvor det er vigtigt at man ikke blander sig i den slags. Hun er blevet begyndt at bruge makeup, og hun er virkelig begyndt at danne sine egne holdninger, så derfor tror jeg heller ikke det er nogen god idé, at vi foreslår vi skal se noget end det tøse tv, hun altså gerne vil se.

Når vi ser på disse tv-kanaler, så ser vi godt man mange skønhedsprodukter, som jeg ikke var klar over var det. Det er jo meget godt når man tænker lidt over det, for der er ingen tvivl om, at dette er et område hvor jeg har rigtig svært ved at hjælpe min datter. Jeg har jo netop ingen erfaring med dette, og eftersom hun ikke er ved hende mor hele tiden, så er jeg jo nød til at hjælpe, så godt jeg kan. Jeg har derfor godt at, at få noget mere at vide fra de reklamer vi ser, for det er jo på den måde hendes behov også opstår.

Vi er begge to begyndt at lægge mærke til noget der sort ansigtsmaske. Nu skal man jo passe på bare at stole på reklamer, for de plejer jo at se lidt for positivt på, hvordan det virker. Det se dog rigtig spændende, og eftersom min datter er på vej ind i den alder, hvor hun får et problem med bumser, så er det jo noget man er nød til at være lidt opmærksom på. Jeg har derfor været i gang med at søge lidt på nettet, og fandt en ret spændende side på http://sortansigtsmaske.dk/. Jeg var derfor i gang med at læse meget mere omkring det produktet. Jeg blev faktisk ret fristet den gang jeg kiggede på det. jeg bestilte derfor med det sammen. Produktet koster ikke så meget, så der er ikke så meget at miste. Her ii sidste weekend, der gik min datter i gang med at prøve på os begge to. Vi hyggede os rigtig meget med det, og bagefter da vi var færdige, der havde vi en rigtig glat og pæn hud.

Det kunne jo godt være, at man skulle prøve nogle af de andre produkter,  som de viser – Om ikke andet, så for at få en hyggelig dag sammen med min datter.