Elektronisk cigaret med nikotin

Elektronisk cigaret med nikotin
–>

382804-2014Elektronisk cigaret med nikotin

Elektroniske cigaretter bliver mere og mere udbredt over hele verden nu til dags, antallet af mennesker, der bruger e-cigs for at skære ned på tobak cigaretter eller stoppe med at ryge helt, er vokset med en astronomisk hastighed. Denne simpel enhed har revolutioneret cigaretmarkedet og ændret det for altid, og med så mange der har haft succes med rygestop ved at vape, er det helt sikkert en forandring til det bedre, og en lysere fremtid i sigte for misbrugere overalt.

Rygning er som bekendt en af de sværeste vaner at skille sig af med. For de fleste, er det næsten umuligt at holde op med at ryge for evigt. Løsninger som nikotinplastre og tyggegummi kan være effektive på kort sigt, men i det lange løb, er de ikke bæredygtige, og i sidste ende føre de uundgåeligt til tilbagefald. Mange rygere, især dem der har røget i mange år, kan være i stand til at overvinde afhængigheden af tobak, men fornemmelsen og følelsen af at ryge en cigaret i sig selv er noget, som de fleste aldrig ophøre med at længes efter. Desuden kan nikotin abstinenssymptomer være overvældende, uudholdelige, og i værste tilfælde kan de simpelthen ikke ignoreres. Dette er grunden til, at den elektroniske cigaret med nikotin er sådan en genial opfindelse og en redning for så mange der kæmper for at stoppe med at ryge. Det er den ultimative måde at få det nikotin hit, de har brug for uden egentlig at ryge tobak, de kan derfor slippe for de fleste af de negative sundhedsmæssige konsekvenser og farer.

Den nikotin, der er indeholdt i elektroniske cigaretter er minimal sammenlignet med den, der er i rigtige cigaretter, men det er nok til at få et hit og holde en vaper tilfreds. Dette reducerer chancerne for et tilbagefald eller impulsivt at købe rigtige cigaretter, når de føler sig særlig irriteret. En elektronisk cigaret med nikotin indeholder stoffet i dråber, og brugeren er i stand til at kontrollere mængden og styrken af ??nikotin, der bruges i e cigen. Målet er gradvist at reducere mængden over tid, derfor fjerner vaping næsten enhver skade. Dansmoke e-cigaretter er tilgængelige i flere styrker, fra 10 milligram op til 24 milligram.

Trods de er helt uden tobak og farlig røg, frigiver e cigs stadig harmløs damprøg og give vaperen følelsen af ??at ryge, så de udfylder den psykologiske længsel. Forhenværende rygere har tendens til at savne deres cigaretter mest når de er i byen med venner, for eksempel ved et socialt samvær i baren eller på en restaurant, hvor de ryger mens de får en drink. Den elektroniske cigaret er en kæmpe erstatning, da det er lovligt at bruge dem indendørs og i mange offentlige steder.

Lige meget hvor længe du har røget, er det vejen frem at skifte til en elektronisk cigaret med nikotin som er sundere for helbredet og bedre for din tegnebog. Alle skadelige stoffer er fjernet fra disse e cigaretter, og de fås i masser af smagsvarianter, som chokolade og frugtsmag, de smager også bedre og er uden den grimme tobaksrøg og lugt. Filtre fra DanSmoke indeholder kun nikotin med den styrke du ønsker, vanddamp og fødevarearomaer, der er blevet godkendt.