Dykning i Egypten eller aktiv sommerferie i DK?

rejseguidenJeg har lige været på ferie i Egypten, hvor jeg har haft god nytte af mit medbragte snorkel udstyr. Der er rig mulighed for at snorkle i Egypten, og mit snorkel udstyr, som jeg købte billigt på nettet, før vi tog afsted, har været guld værd. Snorkel er en ting – dykning er noget andet. Jeg var vild efter at prøve rigtig dykning, når vi nu var i Egypten, hvor der er god mulighed for at prøve det, og jeg må sige, at dykning er noget andet end snorkling.
Jeg havde derfor indkøbt dykker udstyr fra Scubapro, som jeg har brugt meget på min dykker ferie. Scubapro var et mærke, jeg fik anbefalet, og det er virkelig god kvalitet – selv en nybegynder som mig kan mærke det. Jeg overvejer nu at tage en decideret dykker uddannelse, hvor jeg regner med at bruge Scubapro udstyret. Det var forholdsvis billigt at købe på nettet, og jeg har også fundet en masse info om dykker uddannelsen online. Så hvis du snart skal ud og dykke, så brug en time foran computeren – det kan betale sig.

Overvejer at holde aktiv ferie i Danmark i sommerferien

4 uger til det er efterårsferie, vi er i gang med at planlægge hvordan vores skal bruge, jeg har lige været online, for at læse min venindes blog, hvor hun skriver at de skal til Hven. Det lyder virkelig som et fedt sted at tage hen, selv om jeg godt kan blive lidt bekymret for om en aktiv ferie i Danmark. Det virkelig som et fedt sted at tage hen, selv om jeg godt kan blive lidt bekymret for vejret i Skandinavien holder, for ellers kan det bliver meget koldt og vådt med en aktiv ferie i Danmark. Jeg synes til gengæld at ideen om at blive i Skandinavien er meget politisk korrekt ud fra flere synspunkter.

Der bliver skrevet uendelig meget om hvor meget flytrafikken forurener, så at tage en Hven færge ud til øen og cykle rundt må virkelig være politisk korrekt. Jeg kan også lide at mine børn kommer til at lære lidt om de nordiske farvande og gammel dansk historie hvor at øen var dansk. Gad vide om der i tidernes morgen var flere der tog ture til hven da det var dansk. Det er helt sikkert kommet med i mine overvejelser for uge 42 at tage en Hven færge og holde aktiv ferie i Danmark / Sverige. Der er jo ingen der siger at en lang Københavner weekend ikke kan kombineres med en eller flere ture til Hven og jeg kunne så absolut godt bruge en shopping weekend i København. Gerne med et velfyldt visa, jeg tænker at 10.000 kr kan dække det største behov i første omgang. Ej spøg til side.

Jeg tager på ferie med en dykker uddannelse og en PADI

Det er skønt med ferie og det er godt at tænke frem til. Jeg har tænkt mig at jeg skal på dykkerferie til sommer, så det er nok tiden at få en dykker uddannelse, så jeg kan være klar til at komme ned i de varme vande. Så jeg er har set en del på de begynderuddannelser, som jeg kan finde indenfor PADI, som har en god uddannelses stige. Find et passende rejsebureau til din næste ferie her.