Den kære ferietid

Det er ikke altid nogen let beslutning at tage på sommerferie. I nogle familier der kan foråret, hvor det skal besluttes hvor ferien skal gå hen, være rigtig svær. Alle har måske en eller anden idé om, hvor til rejse skal gå, men der er måske slet ikke enighed, blandt de forskellige familie medlemmer, og det er måske ikke så rart.Det burde egentlig være så enkelt, for ferietiden burde være en tid hvor man nyder. Der burde i baghovedet på de forskellige familiemedlemmer sidde den tanke, at det ikke er alle der har råd til den luksus det er at tage på ferie, så derfor burde alle i familien bare glæde sig over, at de har råd til at tage af sted, og være sammen som en rigtig familie nu er sammen. Sådan er det dog desværre ikke, siger de familier jeg har været i kontakt med. Langt de fleste siger, at det ikke er nogen let opgave at beslutte hvad man skal. Der er måske nogen der gerne vil på ferie i en af de dejlige storbyer i Europa, men til det forslag er der helt sikkert nogen der synes, at det ikke er rigtig sommerferie hvis ikke man kan komme ud og bade. Det kan man have forskellige holdning til, men jeg er ikke de rigtige til at spørge.

Jeg har dog altid har det sådan, at sommerferie skal gerne holdes i nærheden af noget vand, og så vil det jo på ingen måde gøre noget, hvis det også er lidt varmt. Jeg elsker dog også at komme på storbyer ferie, men det er noget jeg vælger ikke at gøre i sommerferien. Jeg er den type, det holder meget af, at komme ud på alle de små kunstudstillinger der findes i storbyer, og hvis det er alt for varmt, så har jeg bare på ingen måde lyst til at gå rundt på det. Jeg synes et er alt for varmt. Jeg tager derfor på storbyferie i foråret, men det kan også ske at, at det bliver efter år. Det er så gerne en uge jeg tager af sted, for jeg synes man skal have tid til at fordybe sig når man tager af sted. Den type ferie jeg er på, det er nok ikke noget den typiske børnefamilie vil vælge at tage på, men sådan er vi jo heldigvis så forskelligt. Jeg kan da også tydeligt huske, den gang min børn boede hjemme, der var det på ingen måde storbyferie vi tog på. Dengang der skulle vi være så hurtig som muligt ned til noget vand, så vi alle sammen kunne slappe af.

Hvis jeres familie er i tvivl, så prøv at læs med her http://www.blogferie.dk, for der kan du finde mange forskellige forslag til, hvor ferien kan gå hen. Du finder også gode råd til, hvordan familie på en let måde, kan få hjælp til at tage den store beslutning om, hvor ferien skal gå hen – Besøg siden, og få råd og vejledning til, hvordan i få bestemt rejsemålet for i år.