Mallorca

You are currently viewing Mallorca
billig billeje

Jeg er netop kommet hjem fra ferie af, og i kender det sikkert alt for godt – Jeg har lyst til at komme af sted igen, og det er måske også muligt med billig billeje. Mallorca og Barcelona er 2 gode eksempler. Det er jo muligt nu om dage at finde ekstremt billige flybilletter til de byer, og så er det jo bare med at finde en billig bil dernede 🙂 Se for eksempel her:

Jeg har i år prøvet noget helt noget, og det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver det. Her i foråret havde min kone og jeg besøg at et vennepar det hedder Sussi & Niels. Niels er min gamle fodbold kammerat, og han gav mig et godt råd som han selv havde prøvet. Han fortalte mig, at han året før havde sparet rigtig mange penge ved at benytte sig at billig billeje, og det skulle jeg jo straks høre noget mere om, for man er vel jyde der godt kan lide at spare penge hvor det er muligt. Han fortalte mig at det var muligt at benytte billig billeje når man skal på ferie, og det havde virket perfekt. Han fortalte at de havde bestilt på hjemmesiden find1lejebil.dk hvor de let og enkelt havde fået bestilt en rigtig dejlig lejebil der ville står klar i Flensborg den dag de skulle af sted. Planen havde så været, at de ville tage deres egen bil ned til Flensborg, hvor de så ville benytte billig billeje.

Da dagen hvor de skulle af sted kom, så havde de været lidt spændte, for det var jo første gang de skulle prøve at bruge billig billeje, så var det nu den rigtig bil de havde bestilt. De havde på forhold bestilt en VW Passat, for det var den helt rigtige størrelse med alt det de skulle have med. Da de ankom til Flensborg for at skulle afhente deres bil, så var der en god positiv overraskelse, for der stod en stod ny Mercedes og ventede dem. Sussi grinte lidt og sagde, at nu er Niels jo jyde, så alt han sagde var “Jo jo det er vist ikke så ringe”

Sussi og Niels havde haft en dejlig tur til Spanien i bilen, og Sussi mente at Niels var blevet helt nyforelsket, desværre ikke i hende min i deres lejebil. Hun mente dog at det nok ville gå, for med deres økonomi så ville de aldrig få råd til den her hjemme, og der sker jo ikke noget ved at drømme. Hun havde dog set at Niels havde været inde på hjemmeside for Mercedes og drømme tilbage på deres ferie med billig billeje. Niels har allerede forslået, om de ikke skulle af sted til Spanien igen, for det var nu sådan en dejlig tur. Sussi ved dog endnu ikke om det er på grund af bilen, eller hendes selskab.

Når jeg hører sådan en historie så kan man jo ikke undgå at blive lidt misundelig,  for jeg har faktisk aldrig prøvet at køre i sådan en, og hvis man kan leje en med billig billeje så kunne jeg godt tænke mig at prøve. Jeg har allerede spurgt min kone, om ikke vi skal en lille tur til Italien her i efteråret – Det kom lidt bag på hende, men hun kender heller ikke til min plan 🙂