Billeje Flensborg – Den sikre vej til en billig fertie

You are currently viewing Billeje Flensborg – Den sikre vej til en billig fertie

Synes det det lyder for godt at spare mens man er på ferie, og så på samme tid får en langt bedre ferie ? Det er faktisk muligt med billeje Flensborg.

En ferie er typisk en af de store poster på budgettet hos den enkelte familie, så der mange der er på udkig efter steder de kan spare lidt penge. De fleste har dog også den opfattelse, at det kan godt være de gerne vil spare lidt, men det må på ingen måde går ud over ferie. Familien skal ikke mærke at det er en spare ferie de er på. De fleste familier er nemlig efterhånden træt af snakken om at der skal spares og skæres ned, så når det kommer til deres ferie så skal det bare ikke være på den måde.

Hvorfor er billeje Flensborg en god idé ?

Kunne du ikke tænke dig at køre i en lækker bil på ferie. Hvis jeres familie har en lidt ældre bil som mange har, så er det ingen sag at lokke fx. sønnen eller faren i familie ved at spørge, om de ikke kunne tænke sig at køre i en lækker Mercedes på ferie. De fleste vil med sikkerhed reagerer sådan, at det kunne da være vildt lækkert, men det har de ikke råd til. Når man så fortæller dem, at det faktisk ikke koster dem noget, og at de tilmed kommer meget billigere på ferie, så er de fleste solgt.

Det er nemlig billigere at bruge en leje bil du har afhentet i Flensborg til at kommer på ferie i, og så fordi det er så billigt at leje der nede, så koster det dig mindre end det gør at køre i din egen bil. Det er typisk ikke særlig dyrt at leje en luksus bil, og så kommer i også mere sikker af sted på jeres ferie, og stadigvæk så sparer i rent faktisk penge på dette nummer. Du skal ikke være bange for at du gør noget ulovligt, for der sker ikke noget, hvis bare du ikke kører ind i Danmark. Det danske skattevæsen er helt lige glade med, om du kører rundet i en udenlandsk bil, hvis bare det ikke foregår i Danmark.

Det er oplagt at bruge billeje Flensborg når i tager på ferie, og når du prøver det første gang, så vil du også se de mange danske biler der holder hos de forskellige udlejningsselskaber i Flensborg. P-pladsen er i højsæsonen godt fyldt, og du vil derfor opdage at denne lille fidus har været anvendt i mange år efterhånden. Jeg har selv brugt den igennem lang tid, for så kan jeg have en gammel bil herhjemme der ikke koster særlig meget, og når jeg kører skal på ferie, så henter jeg en næsten ny bil med billeje Flensborg. Det er vild behageligt, og så kommer jeg på ferie i en stor og lækker bil. Jeg lejer altid selv den klasse hvor Mercedes C-Klasse ligger i, det er en dejlig bil jeg ikke har råd til her hjemme – desværre. Læs meget mere på http://www.billeje-flensborg.dk/