Bag om Voksi

Voksipose

Når storken er på vej med en lille ny, så er der mange indkøb og gøremål, man skal tage sig af. Du skal have styr på babytøjet, børneværelset, puslebord og meget, meget mere. En af de ting, som du også skal tage stilling til – er hvor din baby skal sove, når I er ude og hjemme. Den mest velkendte og elskede metode, kommer i form af Voksiposen, der er praktisk og behagelig. Læs meget mere om Voksi og find film og stil spørgsmål på Voksi-pose.dk.

Voksi er et norsk mærke, der startede i 1986. Voksiposen er lavet i uld, som har en varmende effekt på kolde dage – og virker kølende på de varme sommerdage. Voksiposen er lavet af naturmaterialer, og er derfor sund for dit barn at sove i. Der er ingen skadelige stoffer eller kemikalier.

Du kan bruge Voksiposen i mange sammenhænge – da der efterhånden er blevet udviklet mange tilføjelser til den klassiske Voksipose. Du kan eksempelvis lade dit barn sove i Voksiposen, når I er ude at køre. Du kan ligeledes tilkøbe en bæreplade, så Voksiposen fungerer som en babylift. Posen er meget praktisk, og det er meget nemt at få barnet ind og ud af Voksiposen. Den kan ligeledes tilpasses dit barn, i takt med at barnet bliver større.

Den klassiske model

Da Voksi startede deres produktion, kunne man kun få Voksiposen i sort – og det kan du endnu. Den klassiske model er stadig at finde i butikkerne, og den har ikke ændret sig megen siden; det vidner virkelig om kvalitet. Voksi har dog udviklet kollektionen, og nu kan du finde Voksiposen i alverdens farver og mønstre.

Hvis du er på udkig efter babyudstyr, der har vist sit værd – og som er lavet i en fortrinlig kvalitet, så kommer man ikke udenom Voksi. Designet har ikke ændret sig meget siden starten, og det kun være et tegn på, at deres produkter er i top. Derudover er du sikret noget babyudstyr, der holder til brug – og som sagtens kan benyttes til barn nummer to eller tre også. Giv dit barn en god start på livet, og lad dem sove trygt i Voksiposen.