Alt begyndelse er svær som man siger

You are currently viewing Alt begyndelse er svær som man siger

Alle kender nok det ordsprog der hedder, at alt begyndelse er svær. Sådan er det jo bare, men jeg synes at siden internettet er kommer så langt ind i hverdagen, så tager det typisk ikke særlig lang tid at finde svar på de spørgsmål man har. Hvis man er hurtig til at forstå sammenhængen mellem forskellige ting, og hurtig lærer det man enten læser eller endda får vist på en video på nettet, så kan man i bund o bund finde ud af det det, som kan gå ind under kategorien – Alt begyndelse er svær.Jeg husker tydeligt den første gang jeg havde behov for at leje en bil. Det var noget jeg virkelig skulle overvinde, for til en start der havde jeg en forestilling om, at det ville være rigtig dyrt, så derfor ville det altid være meget billigere at tage en anden transport mulighed. Jeg sig sige det på den måde, at ja det koster nogle penge, men på den anden side så er det faktisk ikke så meget, som du måske forestiller dig. Det kom i  hvert fald bag på mig, at det ikke kostede mere. Hvis det regner lidt på, hvad det koster og tage offentlig transport og måske en taxa noget af vejen, så er det altså også noget der løber op.

En anden fordom jeg havde var, at det var farligt på en anden anden måde. Min tanke var, at det er en anden bil man låner for en periode, og de skader man laver på den, dem kommer man til at erstatte. Når man så tænker på hver meget skader kan løber op i, så kunne jeg godt se en kæmpe regning, der kom bag på en bagefter. Jeg har dog sidenhen fundet ud af, at man jo tegner en forsikring, der dækker de skader du laver. Du kan typisk vælge mellem flere forskellige, og forskellen er i mange tilfælde, hvor stor din selvrisiko skal være, altså hvor meget kan de selv komme til at betale for en skade. Hos mange selvskaber, der kan man tegner en forsikring med en selvrisiko på 0 kroner. Det betyder altså, at uanset hvor mange skader du laver på bilen, så kommer du ikke til at betale noget som helst. Vær derfor særlig opmærksomt på forsikringen når du booker en bil, og overvej hvor meget du ønsker at hæfte for. Prøv at sammenlig det med din normale forsikring, og tegn sådan, at du ikke opnår en højere selvrisiko når du lejer bilen.

Jeg har fundet siden http://billeje.edublogs.org/, hvor du kan læse om dels ovenstående råd, men du finder altså også mange andre artikler og gode råd til, hvad du skal være opmærksom på. Hvis man tænker sig lidt om, så er det faktisk på ingen måde farligt, eller hvad du nu går rundt og tror, for det kan godt være det ikke er din egen bil du kører i, men hvis du opfører dig som du plejer, så er der ikke noget problem i at leje bil. Læs guiden, så er du også meget bedre rustet til at springe ud i den første gang.